Parykker


Din personlige skræddersyet skønhed


Nutidens parykker er så narturtro at man kun med et skarpt øje kan se forskellen om det er en paryk eller ej.
Det der sælges mest af idag er fiber og silk hair's parykker.Ægtehårsparykker sælges også men ikke i samme grad som de 2 først nævnte. Ægtehårsparykkerne kan være svære at behandle og bliver hurtigere "slidte" at se på.


Fiber og silk hair parykker holder minimum 2 år hvis de behandles efter foreskrifterne, hvor ægtehårs- parykkerne holder op til 1 år.

Når du køber paryk hos Janne i HårGalleriet for du professionel vejledning i valg af paryk, hvordan den vaskes, styles og plejes så den holdes smuk i lang tid.
Den klippes til så den passer i forhold til narturlige hårgrænser hvis det er en paryk i kort hår. Langhårsparykkerne klippes/skæres selvfølgelig også til. Der er parykker i alle længder, farver og alt hvad man kunne tænke og ønske sig.

Hvem får paryk og hvorfor

Mange faktorer kan medføre hårtab bla. kemo, arveligt betonet, overgangsalderen, pletskaldethed, og andre sygdomme. Hvis man har en Rekvitision fra kommunen og der står leverandør på betyder det heldigvis IKKE du ikke må købe din paryk hos HårGalleriet.


Vi modtager Rekvitisioner fra alle sygehuse og husk vi hjælper med det økonomiske I det tilfælde der kan forekomme restbeløb.

Naturtro parykker

Fiber, silk hair og ægtehårsparykker

Hovedbeklædning

Bomuld

Hovedbeklædning

Silke og bomuld i mange farver